Thaise voet- /beenmassage

Ca. 60 minuten Zie prijslijst

Bij de Thaise voetmassage gaat het niet zo zeer om het voelen van bepaalde gebieden zoals bij de voetreflex het geval is. Bij deze behandeling wordt erop een bepaalde manier ‘’gemasseerd of gemanipuleerd’’ waardoor alle zones en reflexpunten aan bod komen. Hierdoor vindt er altijd een algehele simulatie plaats om het lichaam te ontslakken.

Tijdens de voetmassage wordt er gewerkt met de hele hand, de vingers, duimmuis, de knokkels en de nuats (stokje). Er wordt begonnen op de voet d.m.v. strijken, drukken, wrijven en bewerking met het stokje op dezelfde reflexpunten die wij kennen vanuit de voetreflexologie. Daarna zijn de benen aan de beurt tot boven de knie. Door de benen mee te behandelen verbetert ook de bloedsomloop in de onderbenen, vermindert daar eventuele pijn en vindt eveneens stimulatie plaats naar de organen. Je kunt het zien als een soort schaduwmassage van het hele lichaam.

De Thaise voetmassage werkt heel ontspannend en werkt zeer lang na. Omdat de voeten het verst van het hoofd af zitten wordt de energie naar beneden getrokken. Vooral voor mensen die veel in hun hoofd zitten haalt deze methode je letterlijk ‘’uit je hoofd’’. Maar ook is deze therapievorm zeer effectief bij slaapproblemen, stress, overspannenheid en burnout.

Over mijzelf

Mijn naam is Maaike Beeker. Ik ben gediplomeerd Medisch Pedicure en voetreflex- therapeute. Na de afronding van mijn basis opleiding tot pedicure in 2006 heb ik mijzelf gespecialiseerd. Ik ben in het bezit van het diploma diabetisch voet, reumatische voet en schimmeldiagnostiek. In 2014 heb ik mijn studie Medisch Pedicure afgerond.

Contact

Regthuisstraat 9 Oudkarspel

+31 (0)6-55822215

mail@goedevoet.nl

www.goedevoet.nl

PIN

Behandeling op afspraak

Maandag 9.00-17.00
Dinsdag 9.00-17.00
Woensdag 9.00-17.00
Donderdag 9.00-17.00
Vrijdag 9.00-13.00

Social Share