Voorstellen

Mijn naam is Maaike Beeker. Ik ben gediplomeerd Medisch Pedicure en Voetreflextherapeute.gv
Na de afronding van mijn basis opleiding tot pedicure in 2006, heb ik mij gespecialiseerd in de verzorging van onze voeten. Na diverse diploma’s en certificaten gehaald te hebben, zoals diabetisch voet, reumatische voet, schimmeldiagnostiek en french pedicure heb ik in 2014 mijn studie Medisch Pedicure afgerond.

Als Medisch Pedicure ben ik breed opgeleid en ben ik meer op de hoogte van de behandelingsmogelijkheden van complexere voet- en nagelproblematiek. Ik kan de zogeheten risicovoeten behandelen. Hieronder verstaan we o.a. problemen die ontstaan ten gevolge van reuma, diabetes, spasticiteit, ouderdom en verwaarlozing. Tevens heb ik een uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van orthesiologie, nagelregulatie en –reparatie en anti-druk technieken.

Ik werk volgens vastgestelde richtlijnen en weet wanneer de cliënt moet worden doorgestuurd naar de (behandelend) arts.

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse branchevereniging voor pedicures ‘’Provoet’’, hierdoor weet u zeker dat uw voeten door een vakkundige voetverzorger behandeld worden.

Mijn behandelingen vinden plaats in mijn salon in Oudkarspel (gemeente Langedijk). De salon bevindt zich op de begane grond en is dus voor iedereen goed toegankelijk. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid voor een behandeling bij u aan huis.

provoet-logo

Over mijzelf

Mijn naam is Maaike Beeker. Ik ben gediplomeerd Medisch Pedicure en voetreflex- therapeute. Na de afronding van mijn basis opleiding tot pedicure in 2006 heb ik mijzelf gespecialiseerd. Ik ben in het bezit van het diploma diabetisch voet, reumatische voet en schimmeldiagnostiek. In 2014 heb ik mijn studie Medisch Pedicure afgerond.

Contact

Regthuisstraat 9 Oudkarspel

+31 (0)6-55822215

mail@goedevoet.nl

www.goedevoet.nl

PIN

Behandeling op afspraak

Maandag 9.00-17.00
Dinsdag 9.00-17.00
Woensdag 9.00-17.00
Donderdag 9.00-17.00
Vrijdag 9.00-13.00

Social Share