Welkom

Welkom bij Goede Voet Maaikeintro

Uw voeten dragen u door het leven. Elke dag moeten ze ons gewicht dragen en soms een veelvoud daarvan als we werken of sporten. Onze schoenen zijn ook niet altijd het beste voor onze voeten. Daarbij besteden we vaak minder aandacht aan onze voeten dan ze verdienen…

Mijn doel als pedicure is om alle voorkomende voetproblemen te behandelen, zoals: eelt, likdoorns, ingegroeide teennagels, verdikte nagels en schimmelnagels. Mijn doel als voetreflextherapeute is om met een gedoseerde massage op de voeten het gehele lichaam te ontspannen en weer energie te geven. Voetenmassage is zo oud als de mensheid zelf; in Egypte, China, Thailand en India werd duizenden jaren geleden al voetenmassage toegepast.

Men had ook ontdekt dat via drukpunten op de voetzolen, het lichaam op een positieve manier beïnvloed kan worden. Stimulering van de drukzones veroorzaakt een serie positieve effecten. Deze effecten activeren ook het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Comments (3)

 • jan Schuitemaker

  |

  Ik zeer tevreden wat je bij me doet en ik stuur vrienden naar je om dat ik zo goed is wat je doet.

  Reply

 • Dick Schoenmaker

  |

  Goede pedicure met aandacht voor je voeten altijd tijd voor een praatje maar ook zeker aandacht voor je voeten. Onder de behandeling een kopje thee of koffie waar vind je dat. Bij pedicure Goede Voet warm aanbevolen.

  Reply

 • Jordy Dorregeest

  |

  Zeer tevreden over de behandeling, kundig en ook altijd gezellig praatje. aanrader!

  Reply

Leave a comment

Over mijzelf

Mijn naam is Maaike Beeker. Ik ben gediplomeerd Medisch Pedicure en voetreflex- therapeute. Na de afronding van mijn basis opleiding tot pedicure in 2006 heb ik mijzelf gespecialiseerd. Ik ben in het bezit van het diploma diabetisch voet, reumatische voet en schimmeldiagnostiek. In 2014 heb ik mijn studie Medisch Pedicure afgerond.

Contact

Regthuisstraat 9 Oudkarspel

+31 (0)6-55822215

mail@goedevoet.nl

www.goedevoet.nl

PIN

Behandeling op afspraak

Maandag 9.00-17.00
Dinsdag 9.00-17.00
Woensdag 9.00-17.00
Donderdag 9.00-17.00
Vrijdag 9.00-13.00

Social Share